Recruitment Officer

Met 1.100 medewerkers is Sogeti Belux een belangrijke speler in de IT-services sector in België en dé nummer 1 in Luxemburg. Sogeti Belux maakt deel uit van de Sogeti groep die wereldwijd meer dan 20.000 IT-ers samenbrengt. Wij bieden onze klanten een breed gamma aan IT-diensten in 4 disciplines (Infrastructure/Cloud, Security, Digital en Testing). We zijn echte partners voor onze klanten: we luisteren naar hen en bieden hen oplossingen op maat. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun passie voor IT. Hun competenties en professionalisme worden gewaardeerd door onze klanten en daar zijn we trots op. Wij ondersteunen hen in het bereiken van hun professionele doelstellingen.

Functie

Om onze rekruteringsdoelstellingen te realiseren zijn we momenteel, binnen ons HR departement, op zoek naar een gedreven Recruiter.

Als Recruitment Officer ga je onze verschillende business departementen ondersteunen bij hun rekrutering in de verschillende expertisedomeinen. Dit doe je in nauw overleg en samenwerking met je collega-recruiters en de Operations Managers van de betreffende departementen.

Je belangrijkste taak bestaat erin om geschikte kandidaten te vinden met een passie voor IT, de juiste kennis en ervaring alsook de nodige competenties en interesse om als IT consultant bij Sogeti aan de slag te gaan.

Met enthousiasme, de nodige creativiteit en gebruikmakend van alle mogelijke kanalen slaag je erin om goede kandidaten te detecteren en hen ook te overtuigen om verder kennis te maken.

Op basis van CV, telefonisch contact en een persoonlijk gesprek zorg je voor een eerste zorgvuldige screening. Nadien volg je het selectieproces verder op en slaag je er ook in om dit met de nodige snelheid af te ronden.

Je zorgt ook steeds voor de nodige communicatie en feedback, zowel naar kandidaten als naar het interne management toe.

Je maakt deel uit van het HR team en rapporteert rechtstreeks aan de HR Manager.

Profiel

 • Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een positieve attitude en uitstraling, die graag met mensen werkt.
 • Je hebt een hogere opleiding genoten in een HR gerelateerde richting.
 • Enige ervaring met rekrutering is een troef maar geen must.
 • Interesse in IT en nieuwe technologieën is uiteraard onontbeerlijk.
 • Het actief en creatief zoeken naar de juiste profielen doe je met zeer veel plezier en enthousiasme. Ook het motiveren en overtuigen van kandidaten vormt voor jou geen enkel probleem.
 • Je combineert sterke communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken met een uitstekende mensenkennis
 • Je beschikt over de nodige maturiteit om vertrouwelijke informatie met de nodige discretie te behandelen.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, het Frans en het Engels.
 • Je kan zelfstandig werken maar je bent ook een geëngageerde team player die erin slaagt om, samen met je collega's, mooie resultaten te boeken.
 • Je bent een goede organisator en beheert je eigen agenda, rekening houdend met de beschikbaarheden van je kandidaten. Daarbij leg je de nodige flexibiliteit aan de dag.
 • Je kan je terugvinden in de basisfilosofie van Sogeti: het opbouwen van lange termijn relaties met onze klanten en onze medewerkers, gebaseerd op een open en persoonlijke benadering, en met een duidelijke focus op service en kwaliteit van de geleverde diensten en oplossingen.

Aanbod

Wij combineren een uitstekende reputatie en een unieke ambiance. Binnen Sogeti zal je de kans krijgen om jouw talenten verder te ontwikkelen binnen een professionele, maar ook mensgerichte omgeving. Je kan uiteraard rekenen op een motiverend salarispakket en extralegale voordelen.

Contact

Onze contactpersonen voor deze vacature zijn Stéphanie Van Den Daele en Frank Apers.

 

APPLY

todo todo
CONTACT
 • Stéphanie Van Den Daele
  Stéphanie Van Den Daele
  HR Recruitment Officer
  +32 (0)2 538 92 92