DATABASE ADMINISTRATOR

Intro Sogeti

Met 1.100 medewerkers is Sogeti Belux een belangrijke speler in de IT-services sector in België en dé nummer 1 in Luxemburg. Sogeti Belux maakt deel uit van de Sogeti groep die wereldwijd meer dan 20.000 IT-ers samenbrengt. Wij bieden onze klanten een breed gamma aan IT-diensten in 3 disciplines (Application, Infrastructure en Testing Services) en 7 expertise domeinen (Business Intelligence, Enterprise Content Management, Application Management & Modernisation, Cloud Computing, Desktop & Unified Communication, Mainframe-Destination z en Testing). We zijn echte partners voor onze klanten: we luisteren naar hen en bieden hen oplossingen op maat. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun passie voor IT. Hun competenties en professionalisme worden gewaardeerd door onze klanten en daar zijn we trots op. Wij ondersteunen hen in het bereiken van hun professionele doelstellingen.

 

Functie

Wilt u uw loopbaan en competenties verder ontwikkelen binnen de ‘Database Administration’? Staat u ervoor open om aan de slag te gaan binnen de wereld van de consultancy? Heeft u interesse om uw steentje bij te dragen aan de volgende verantwoordelijkheden?

 • Beheren, opstellen, beveiligen, implementeren, en monitoren van diverse databases
 • Bewaking van de beschikbaarheid en de capaciteit van de databases
 • Opstellen, testen, documenteren, en implementeren van backup en recovery procedures
 • De automatisering van routinetaken
 • Support en troubleshooting op databaseniveau

Dan bent u de Database Administrator die wij zoeken!Afhankelijk van uw kennis, ervaring, en interesses kan uw takenpakket zich situeren op het niveau van de uitvoering, design, en/of advisering. U zal worden tewerk gesteld in onze kantoren te Evere.

 

Profiel

 • U heeft een hoger IT diploma op zak en beschikt reeds over ruime praktijkervaring in databasebeheer- en technologie, bij voorkeur in Oracle en SQL. Een officiële certificatie vormt zeker een troef, maar is geen vereiste.
 • Door uw goede vakkennis, contactvaardigheid en soepele ingesteldheid slaagt u erin het vertrouwen voor onze klanten te winnen.
 • U bent enthousiast en stelt zich flexibel op naar woon-werkafstand toe.
 • Naast het Nederlands, kan u zich vlot uitdrukken in het Engels en Frans.
 • Openheid en persoonlijk engagement zijn voor u enorm belangrijk.

 

Aanbod

Bij Sogeti vindt u de ideale omgeving om uw passie voor IT te beleven, uw kennis uit te breiden en uw carrière verder uit te bouwen. U krijgt de kans om mee te werken aan interessante projecten en u zal regelmatig worden opgevolgd door uw manager en ons HR team. Bovendien kan u gebruik maken van een brede waaier aan opleidings- en certificatiemogelijkheden. Uiteraard kan u rekenen op een motiverend salarispakket met extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen).

todo todo
 • Stéphanie Van Den Daele
  Stéphanie Van Den Daele
  HR Recruitment Officer
  +32 (0)2 538 92 92