JOBS
TESTING

Specialized Sales Testing Services

Jobinhoud

Ter ondersteuning van onze Testing Practice BEzijn we momenteel op zoek naar een gedreven Specialized Sales.

Je belangrijkste taak bestaat erin om interessante testing opportuniteiten te ontdekken. Als sales vorm je hierbij de link tussen Sogeti, onze bestaande klanten en onze test consultants. Als business developer ga je actief op zoek naar nieuwe klanten of uitbreiding van onze activiteiten bij bestaande klanten.

Je bezoekt regelmatig klanten en prospects, analyseert hun behoeften en stelt hen de juiste testing diensten en oplossingen voor. Ook de verdere opvolging van deze dossiers ligt in jouw handen. Je introduceert onze test consultants en projectteams bij je klanten en je volgt de lopende opdrachten en projecten verder op.

Je rapporteert aan onze Head Business Development Manager, die je initieel zal introduceren en begeleiden bij de realisatie van je opdracht. Je zal ook nauw samenwerken met de andere account executives en business developers, de Operations Manager (OM) en Expert Leader (EL) van de Testing Practice. Maar vrij snel vertrouwen we je het beheer van enkele belangrijke klanten toe, die je dan zelf kan behartigen en verder uitbouwen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een positieve instelling en uitstraling en de nodige commerciële feeling en flair.

Profiel

Je hebt reeds een goede kennis en praktijkervaring opgedaan in het domein van Testing en je bent ook goed vertrouwd met de consultancy wereld in al zijn facetten.

Het is een voordeel als je zelf ervaring hebt opgedaan in opdrachten waar specialized testing services (bijv. test automation, performance testing,..)  aan bod kwamen.  Sowieso ben je bereid om jouw kennis hierin te verdiepen en/of op peil te houden via literatuur, trainingen, …

Heb je reeds je eerste successen geboekt in het verkopen van testing of andere IT diensten en oplossingen, dan vormt dat ook een belangrijke troef.

Het uitbouwen, ontwikkelen en onderhouden van je professioneel netwerk doe je met veel plezier en enthousiasme.

Je slaagt er steeds in om een vertrouwensrelatie op te bouwen met jouw klanten en prospects. Je kan je dan ook perfect inleven in hun noden en zoekt samen met hen naar creatieve oplossingen. Empathie en luistervaardigheid zijn daarbij uiteraard zeer belangrijk.

Zowel detachering van test consultants als het aanbieden van testing diensten en oplossingen vormen voor jou geen enkel probleem. Vanuit je professionalisme zorg je daarbij ook steeds voor een goede opvolging van de lopende opdrachten en projecten.

Je bent een geëngageerde en enthousiaste teamplayer die erin slaagt om, samen met je collega's, mooie commerciële resultaten te boeken.

Als people manager werk je graag samen met mensen en weet je onze consultants bij de klant voortdurend te motiveren om kwaliteit en service te leveren. Je helpt ook –samen met de OM en EL- de consultants te ondersteunen tijdens de uitvoering van hun opdracht.

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, het Frans en het Engels.

Je kan je terugvinden in de basisfilosofie van Sogeti: het opbouwen van lange termijn relaties met onze klanten en onze medewerkers, gebaseerd op een open en persoonlijke benadering, en met een duidelijke focus op service en kwaliteit van de geleverde diensten en oplossingen.

 APPLY

 

todo todo
CONTACT
 • Stéphanie Van Den Daele
  Stéphanie Van Den Daele
  HR Recruitment Officer
  +32 (0)2 538 92 92
 • Deborah Nerinckx
  Recruitment Officer
  +32 (0) 2 533 91 42
 • Ada Arapi-Gavage
  Ada Arapi-Gavage
  Recruitment Officer
  +32 (0) 2 538 92 92