System Engineer Deployment & Packaging

Functie

Heeft u reeds ervaring opgedaan als system engineer en bent u gepassioneerd door packaging? Wilt u graag aan de slag binnen een organisatie waar doorgroeimogelijkheden en opleidingen centraal staan?
Heeft u bovendien interesse om in de consultancy wereld te werken?

Dan bent u de System engineer - Deployment & Packaging die wij zoeken!

Als System engineer – Deployment & Packaging zorgt u voor de scripting, packaging en distributie van nieuwe software. U bent de 3e lijnsupport voor alle deployment-gerelateerde problemen. U bent verantwoordelijk voor de scripting en packaging van nieuwe software: algemene software en in-house applicaties van de klant, Software implementatie en distributie via SCCM 2010. Het creëren, onderhouden, analyseren en oplossen van problemen en de ondersteuning van bestaande pakketten is ook een element van uw dagelijkse takenpakket, alsook het toepassen van scripts en automatisering, Policy en AD Management, en installatie van beveiligingspatches. Tijdens systeem migraties neemt u de volledig OS en workstations migratie op u zich. U zorgt ten slotte voor het documenteren van procedures.

 

Profiel

 

 • U beschikt over een hoger diploma binnen IT of bent gelijkwaardig door ervaring
 • U heeft een aantal jaren relevante ervaring als system engineer binnen één of meerdere van de volgende domeinen: system/server, netwerk/ security management, Microsoft technologieën en database administratie
 • U hebt kennis en een praktische ervaring met MS SCCM en SCOM 2010
 • U ben vertrouwd en als generalist heeft u kennis opgebouwd in de volgende domeinen : virtualisatie, messaging (MS Exchange), Anti virus technologieën, Active Dierctory en op Windows servers niveau.
 • Indien u een officieel certificaat heeft behaald, is dit een sterke meerwaarde
 • Naast uw technische skills beschikt u over een praktische kennis en/of certificaat van de ITIL methodologie
 • U bent bereid om flexibel te werk te gaan en zich over heel België mobiel op te stellen
 • U kan zich vlot uitdrukken in het Engels, Nederlands en Frans
 • U combineert communicatievaardigheden met een positieve, klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte ingesteldheid.

 

Aanbod

 

Bij Sogeti vindt u de ideale omgeving om uw passie voor IT te beleven, uw kennis uit te breiden en uw carrière verder uit te bouwen. U krijgt de kans om mee te werken aan interessante projecten en u zal regelmatig worden opgevolgd door uw manager en ons HR team. Bovendien kan u gebruik maken van een brede waaier aan opleidings- en certificatiemogelijkheden. Uiteraard kan u rekenen op een motiverend salarispakket met extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen).

Contact

De contactpersonen voor deze vacature zijn Stéphanie Van Den Daele. 

todo todo
 • Stéphanie Van Den Daele
  Stéphanie Van Den Daele
  HR Recruitment Officer
  +32 (0)2 538 92 92