Applications Management

Applications Management

Applications: Sneller, beter en goedkoper …

De plaats van applicaties binnen een onderneming blijft toenemen. Teneinde competitief te blijven en zich te differentiëren, zal business nieuwe aanvragen hebben om bestaande applicaties aan te passen of nieuwe te creëren. Het is vaak belangrijk dat deze applicaties zo snel mogelijk beschikbaar zijn met het vereiste kwaliteitsniveau en aan de laagste kosten…

Het is vaak een uitdaging voor het IT departement om aan al te deze vragen en verplichtingen te voldoen. Sogeti kan een kostbare hulp zijn in het bieden van verschillende diensten:

 • De ontwikkeling van applicaties : U kan de ontwikkeling van een applicatie van A tot Z aan Sogeti toevertrouwen. Sogeti kan verzekeren dat uw applicaties in lijn zijn met de laatste technologische evoluties (SOA, mobiliteit, cloud,…)
 • Onderhoud en evolutie van applicaties : Sogeti neemt de verantwoordelijkheid over enkele applicaties en laat deze evolueren. Deze dienst is onder meer interessant wanneer uw onderneming de nadruk wil leggen op nieuwe ontwikkelingen of bepaalde technologieën en zoekt naar een partner die kan deelnemen aan de bestaande SLA.
 • Architectuur en advies : Sogeti helpt U op verschillende gebieden zoals de cartografie van informatiesystemen, applicatiegerichte architectuur, ontwikkelingsmethoden, de integratie van applicaties in een onderneming, invoeren van een SOA, de analyse van de impact van een migratie naar cloud,…
 • Het beheer van projecten : Sogeti bezit eveneens expertise omtrent het beheer van applicatiegerichte projecten. U kunt op Sogeti een beroep doen voor audits en een optimalisering van uw projectmanagement binnen uw onderneming. Sogeti kan zich eveneens bezighouden met het schrijven en implementeren van procedures en verwante tools alsmede het opleiden van uw teams.

Sogeti beschikt in al deze domeinen over lokale professionals maar eveneens over meer dan 1.000 professionals off-shore. Onze aanpak omvat het voorstellen van een combinatie van plaatselijke en off-shore middelen om op deze manier aan de behoeften van onze klanten optimaal te beantwoorden.

todo todo
contact
 • Hubert Beaucarne
  Hubert Beaucarne
  Director Sogeti Belgium
  +32 (0)2 538 92 92