Big Data

Onze diensten zijn gericht op de specifieke noden van verschillende organisaties die gegevens willen verzamelen waar dat voorheen niet kon met traditionele middelen. Onze oplossingen koppelen sectorkennis aan de beste implementaties en leveringsmodellen in hun klasse.

Ons portfolio

Strategische routekaart Big Data
Uw voordelen: Een duidelijke richting en ondersteuning voor opkomende Big Data-technologieën en -omgevingen.

Analytics-as-a-Service
Uw voordelen: Een kostenefficiënte en slimme manier om te onderzoeken of/te bewijzen dat Big Data en analytics nuttig zullen zijn voor uw bedrijf. Dit aanbod geeft u inzicht in de manier waarop u gestructureerde, semigestructureerde en ongestructureerde data binnen en buiten uw bedrijf zult kunnen benutten in een implementatie met validatie op kleine schaal, en dat zowel onsite als offsite.

Big Data use case-kader
Uw voordelen: Het vermogen om grote, gevarieerde datavolumes snel te benutten om nieuwe, voorheen moeilijk te bereiken inzichten te ontwikkelen in streaming en ongestructureerde data om weloverwogen beslissingen te maken over nieuwe kanalen, producten en klanten.

Big Data-architectuur en de koppeling ervan met bestaande DW/BI-setup
Uw voordelen: Het vermogen om grote datavolumes doeltreffend en kostenefficiënt te doorzoeken en beheren, en tegelijkertijd inzicht verwerven in de manieren waarop Big Data nu en in de toekomst een belangrijke rol zal spelen in uw bestaande DW/BI-programma. U krijgt ook een overzicht van de stappen die nodig zijn om met het oog op de toekomst Big Data-analytics te integreren in uw programma.

Implementatie Internet of Things
Uw voordelen: Op zoek naar een IoT-leverancier? Dan is Sogeti de oplossing. Wij zijn een one-stop shop voor hardware, simulaties, embedded testing en de Big Data-mogelijkheden die u nodig hebt voor een succesvolle implementatie.

Implementatie van Hadoop-technologieën
Uw voordelen: Onderscheid uzelf met de implementatie van een Big Data-stack die u het voordeel van voordeligere opslag en beheer geeft. Zet tegelijkertijd de volgende stap in het vermogen om verschillende bronnen te combineren in werkbare inzichten.

Business analytics (bezoek ook onze pagina Data Scientist & Statistics Lab)

Waarom Sogeti?

Wij beschikken over intellectueel kapitaal, ervaring en versnellers over het gehele spectrum van Big Data-oplossingen en -technologieën, zoals ons eigen Data Scientist and Statistics Lab. Sogeti biedt u de optimale bundeling van onsite, offsite en offshore middelen voor Hadoop-implementatie. Met ons BI Service Center helpen we de maturiteit van uw bedrijf verhogen en uw mogelijkheden inzake Big Data te verruimen door innovatie. Onze andere diensten zoals testingcybersecuritycloud en mobiel stellen ons in staat de BI-diensten die uw bedrijf nodig heeft te verbeteren. We gaan er ook prat op dat we met diverse Big Data-partners samenwerken om uw oplossing optimaal te laten werken voor u. 

todo todo
CONTACT
  • Cedric Derom
    Cedric Derom
    Expert leader BI
    +32 (0)2 538 92 92