Cybersecurity Testing
SERVICE
CYBERSECURITY

Application Security Testing

Onze methode voor Application Security Testing, die werkt onder HP Fortify on Demand, biedt een oplossing voor de toenemende bedreiging van de cyberveiligheid in belangrijke bedrijfstoepassingen.

 In onze snel veranderende wereld ligt de nadruk steeds meer op de gebruikerservaring en worden nieuwe applicaties zeer snel vrijgegeven. De snelheid waarmee deze toepassingen moeten worden geleverd, wekt bij veel organisaties het gevoel op dat er niet genoeg tijd kan worden besteed aan veiligheid, waardoor het risico bij hun belangrijke bedrijfstoepassingen toeneemt.

Beveilig de release van nieuwe apps, aanbiedingen en software

Web- en mobiele applicaties bevatten een bron aan gevoelige bedrijfs- en klantengegevens. Deze zijn echter zeer kwetsbaar - 80% van de cyberaanvallen gebeuren op de applicatielaag. Tot voor kort werd gedacht dat het risico bij applicaties laag was omdat ze grotendeels intern waren, en dus ging de aandacht voor veiligheid vooral uit naar de infrastructuur; maar applicaties liggen nu in ieders handbereik. Bovendien zijn applicatieontwikkelaars die gefocust zijn op functionaliteit, niet of weinig opgeleid in beveiligingstoepassingen. Het is dus duidelijk dat een meer proactieve aanpak van beveiliging noodzakelijk is.

Snelle, uitvoerige en flexibele veiligheidstests

Capgemini-Sogeti biedt een eenvoudige en snelle manier aan om het testen van de veiligheid van uw applicatie om te vormen en het risico op de invoering van nieuwe werkwijzen te verminderen. Onze oplossing werkt onder HP Fortify on Demand en vereist geen investering in hardware of software. Het omvat verschillende risiconiveaus, van gewone marketingsites, tot interne en externe bedrijfsapplicaties, al dan niet met kredietkaartinformatie. Wij kunnen uw applicatiebeveiliging in slechts één dag opstarten, met resultaat in minder dan een week. Wij ondersteunen en testen duizenden desktop-, mobiele of cloudapplicaties om het even waar ter wereld.

Betrouwbare methode voor Security Testing, erkend in alle industrieën

 

Het onderzoeksbureau Gartner heeft onze beproefde testmethode erkend in hun Magic Quadrant. Ovum beschouwt ons als marktleider in testmethodes en Forrester rangschikt ons als marktleider in mobiele toepassingen. Dankzij ons partnerschap met HP beschikken wij nu over een sterker aanbod met HP Fortify, dat door Gartner wordt erkend als productleider in het testen van applicatieveiligheid. Met ruim 20 jaar ervaring in testen en verzekering, kunnen klanten in alle vertrouwen en veiligheid SMACT-technologieën invoeren.

(click to see the infographic in a larger version)

todo todo
contact
  • Patricia Cordonnier
    Patricia Cordonnier
    Solution Sales Cyber Security
    +32 (0)2 708 11 11