MANAGED
CYBERSECURITY

MANAGED SECURITY OPERATIONS CENTER

Ontdek de toekomst van bedrijfsbeveiliging: de “Next Generation” SIEM van Sogeti / Capgemini en IBM

No place to hide

Cyberaanvallen worden niet alleen geavanceerder en gedurfder, maar ook meer divers: van het stelen van intellectuele eigendom tot het schrijven van kwaadwillige code of het uitlokken van politiek protest. Geen enkele organisatie is immuun. Steeds meer bedrijven ondervinden dat verouderde of gedurende jaren op- en aangebouwde beveiligingsoplossingen niet langer voldoen. Daarnaast overtreft de groeiende vraag naar cybersecurity-expertise het aanbod. Hierdoor ontbreken veel bedrijven de middelen om een cybersecurity-strategie te plannen tot uitvoering te brengen.

Uw bedrijf beschermen tegen geavanceerde aanvallen

Onze reactie op de snel evoluerende beveiigingseisen van ondernemingen is een progressief aanbod  van “end-to-end managed services. Deze zijn gebaseerd op ons bewezen Security Operations Center (SOC) model dat  een snelle en flexibele inzet mogelijk maakt.. Gesteund door QRadar, de toonaangevende SIEM-technologie van IBM, past de op inlichten gestuurde Managed SOC van Sogeti/ Capgemini een geavanceerde data-analyse toe op de beveiliging van uw bedrijf. Bedreigingen van alle aard kunnen hierdoor vroeg geïdentificeerd en geneutraliseerd worden,  waardoor kosten en onderbrekingen van uw business verminderen.  

 

De flexibele meerlagige (tiered scale) Managed SOC-diensten bieden bedrijven de mogelijkheid om snel een zeer effectief Security Operations Center op te zetten, en dit ‘out of the box’ en tegen een lage TCO (Total Cost of Ownership). U hoeft enkel het het serviceniveau te kiezen dat het beste past bij uw zakelijke behoeften en uw organisatorische risicoprofiel. Veranderen de situatie van uw bedrijf? Dan kan u eenvoudig omjoog of omlaag schalen.

Waarom zou u werken met Sogeti?

Wij ondersteunen organisaties in verschillende verticale sectoren met de vereenvoudiging, versnelling en versterking van de beveiligingsprocessen van hun onderneming. De  Managed SOC van Sogeti en IBM levert enterprise security diensten die klaar zijn voor de toekomst en die de operationele last van bedrijfsbeveiliging verlichten, ongeacht uw risicogebieden, zakelijke uitdagingen,  technologisch landschap of uw digitaal transformatietraject.

 

Sogeti werkt al meer dan 15 jaar samen met IBM. We bundelen hun krachtige software-oplossingen met onze gevestige frameworks en metholodigieën en doorspekken dit met een diepgaande industriële verticale expertise en kennis. Zo creëerden we een aantrekkelijk aanbod dat beantwoordt aan de grootste zakelijke uitdagingen waarmee bedrijven geconfronteerd worden.

 

todo todo
CONTACT
  • Patricia Cordonnier
    Patricia Cordonnier
    Solution Sales Cyber Security
    +32 (0)2 708 11 11