7 digitale diensten

7 digitale diensten

Bij de ontwikkeling van oplossingen voor online, mobile, en Internet of Things bieden we de volgende zeven essentiële diensten.

Strategie

Het ligt voor bedrijven niet voor de hand om digitale strategieën te ontwikkelen en te implementeren. Er is een strategie nodig om te bepalen en beoordelen hoe processen en technologieën gebruikers en het bedrijf zullen beïnvloeden, voor innovatie zullen zorgen en op een veilige manier aan behoeften zullen tegemoetkomen. Wij kunnen de opbouw van een allesomvattende routekaart inzake digitale strategie vereenvoudigen, van onderzoeken hoe digitaal potentieel het best kan worden aangewend om processen, technologieën en architectuur te bepalen, tot het volledige ontwerp, de integratie en de implementatie.

Beheer van innovatieportfolio

Innovatie beheren is van doorslaggevend belang om marktleiderschap te bereiken en te behouden. Belanghebbenden van een bedrijf en IT gestructureerd laten samenwerken om nieuwe of bestaande projecten voortdurend te innoveren: dat is vaak het verschil tussen sterke en zwakke presteerders. Wij helpen vooraanstaande bedrijven om innovatielaboratoria te creëren en faciliteren, met aandacht voor planning, coördinatie en organisatie van innovatieworkshops. Wij zetten ons globaal netwerk van deskundigen in SogetiLabs en andere erkende experts in om kwartaalworkshops digitale trends te organiseren. Dankzij onze Rapid Concept and Design-benadering zijn we in staat om onmiddellijk na deze workshops nieuwe omnichannel-concepten te bedenken en te lanceren. Wij hebben wereldwijd partnerschappen met organisatoren van hackathons teneinde de kracht van crowdsourced innovatie, indien van toepassing, volledig te benutten.

Architectuur

Het succes van om het even welke digitale oplossing staat of valt met een solide architectuur. Wij gaan prat op ons vakmanschap wat betreft de implementatie van praktische, servicegerichte architectuur, interfacegestuurde ontwikkeling en schaalbare systeemintegratie. De doorslaggevende omnichannelfuncties die broodnodig zijn in moderne oplossingen, zijn afhankelijk van succesvolle en weldoordachte architectuur. Onze bekwame architecten hebben hun strepen verdiend in alle belangrijke platformen en technologieën.

Gebruikerservaring en ontwerp van gebruikersinterface

De kwaliteit van de gebruikerservaring kan het verschil betekenen tussen een klant, werknemer of partner aantrekken, houden of verliezen. Bedrijven horen de gebruikerservaring in het centrum van elke digitale transformatie te plaatsen. Wij koppelen UX/UI-ontwerpvaardigheden aan het talent om functies strak te integreren in de bedrijfsdoelen en front- en back-end hardware- en softwareplatformen.

Ontwikkeling

De digitale revolutie heeft ervoor gezorgd dat mobiele apps en webontwikkeling een prioriteit zijn geworden voor bedrijven. Het tempo waarin veranderingen zich voltrekken heeft echter tot gevolg dat veel bedrijven niet meer over alle vaardigheden beschikken die nodig zijn om oplossingen te ontwikkelen. Wij bieden sectorspecifieke kaders, methodieken en intellectuele eigendom en stellen deze ten dienste van de klant met een geïndustrialiseerde Mobile Factory. Dit laat klanten toe om de ontwikkeling van apps en webinhoud krachtig en met succes te versnellen, waardoor ze bedrijfsdoelen en integratie in bestaande systemen realiseren.

Testing

De kwaliteit en prestaties van applicaties zijn nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag, in een wereld die steeds verbonden blijft en nooit slaapt. Om competitief te zijn en een gebruikerservaring van hoge kwaliteit te bieden, moeten organisaties ervoor zorgen dat ze online, mobiele apps en things continu testen op verschillende besturingssystemen en -platformen. Van volledig beheerde testingdiensten tot de expertise van Testing Centers of Excellence: wij kunnen u helpen om applicaties van betere kwaliteit te leveren en de operationele efficiëntie te verhogen.

Beveiliging

Digitale oplossingen hebben een aanzienlijk potentieel voor bedrijven, maar kunnen ook mogelijk ernstige bedreigingen voor de veiligheid inhouden. Always-on-diensten aanbieden en omnichannel-oplossingen gebruiken kan de kwetsbaarheid van kritische gegevens verhogen. Wij kunnen uw technologieën, beleidslijnen en bestuur inzake beveiliging ontwerpen, implementeren en beheren, zodat succes van uw zakelijk gerichte initiatieven gegarandeerd is. Onze end-to-end diensten beschermen uw gegevens, apps en apparaten gedurende hun gehele levenscyclus.

todo todo
contact
 • Eric de Saqui de Sannes
  Eric de Saqui de Sannes
  CEO
  +32 (0)2 538 92 92
 • [Missing text '/common/noimage' for 'Dutch']
  Anneleen Matthé
  Practice Director Testing & Digital Assurance
  +32 (0)2 538 92 92