Mobiele oplossingenn

Mobiele oplossingen

Mobiele oplossingen hebben een centrale plaats veroverd in de bedrijfsvoering: ze laten klanten en werknemers toe om altijd actief te zijn en drijven bovendien de volgende golf van verbonden diensten: het Internet of Things.

Van mobiele opportuniteit tot competitief voordeel

Wij helpen ondernemingen om mobiele opportuniteiten te benutten bij klanten, van marketingcampagnes tot verkooptransacties en klantendienst. Een samenhangende B2C mobiele strategie en uitvoering creëert mogelijkheden om naamsbekendheid te verhogen, diensten te verbeteren, meer inzicht te verwerven in de noden van de klant en nieuwe klanten te bereiken.

Moderne werknemers willen mobiele oplossingen die hen toelaten om altijd, overal en met om het even welk apparaat verbonden te blijven. Bedrijfsmobiliteit versnelt processen, maakt werk flexibeler, en zorgt ervoor dat werknemers productiever zijn en trots zijn op de middelen die tot hun beschikking staan. Wij helpen klanten met hun B2E-strategieën zodat ze het potentieel van hun werknemers de vrije loop kunnen laten en beheren.

Mobiele diensten

Mobiele oplossingen doen steeds meer opgeld in de bedrijfswereld; het is dan ook duidelijk dat ze onontkoombaar zijn. Wij bieden zes diensten die u begeleiden bij uw overgang naar mobiel zakendoen. We bieden al geruime tijd toonaangevende mobiele oplossingen voor tal van bedrijven. Met aandacht voor de unieke behoeften van elk bedrijf leveren we onze expertise en diensten in één schaalbaar kader.

Mobiele strategie
Opportuniteiten en methoden bepalen om verbonden klanten te bereiken en de activiteiten van mobiele werknemers te optimaliseren.

Gebruikerservaring en ontwerp
Wij koppelen UX/UI-ontwerpvaardigheden aan het talent om functies strak te integreren in de bedrijfsdoelen en in front- en back-end hardware- en softwareplatformen.

Ontwikkeling
Web- en mobiele ontwikkeling, systeemintegratie, personalisatie en implementatie op maat van uw mobiele behoeften.

Mobile testing
Een volledig scala van testingoplossingen met aandacht voor functionaliteit, compatibiliteit, bruikbaarheid, prestaties en beveiliging, en dat ter plaatse of via ons Mobile Testing Center of Excellence.

Mobiele beveiliging
Van de juiste beveiligingsarchitectuur bepalen en implementeren tot de kwetsbare en zwakke punten in uw beveiliging aanduiden.

Managed mobility
Verbeter het beheer van uw gehele mobiele portfolio via gehoste Software-as-a-Service en apparaatbeheeropties Platform-as-a-Service.

Onze mobiele oplossingen worden ondersteund door een keur aan innovatieve en beproefde producten, benaderingen en oplossingen die bedoeld zijn om sneller resultaten op te leveren via snelle en betaalbare implementatie met laag risico.

Onze tool Enterprise Mobility Benchmark

Via een aantal vragen beoordeelt de Enterprise Mobility Benchmark-tool de mobiliteit van uw bedrijf, en helpt het om te bepalen wat uw volgende stap hoort te zijn. Het vergelijkt klanten met de concurrenten in hun sector, bepaalt de gebieden die voor verbetering vatbaar zijn, geeft een score die u gradueel kunt verbeteren en initieert zelfs het ontwerp van een routekaart.

todo todo
contact
 • Hubert Beaucarne
  Hubert Beaucarne
  Director Sogeti Belgium
  +32 (0)2 538 92 92
 • Djoy Billiet
  Djoy Billiet
  Operations Manager Digital
  +32 (0)2 708 11 11