Managed Mobility

Managed Mobility

Managed Mobility is een oplossing die ervoor zorgt dat applicaties - en de processen en middelen die eraan ten grondslag liggen - dynamisch worden aangepast en evolueren in functie van uw uitdagingen op korte termijn en uw toekomstige behoeften.

Mobiliteit beheren: Een kerncompetentie

Wij zijn leiders wat betreft het aanleveren van de voordelen van mobiliteit aan bedrijven. Dat doen we door device en applicatiebeheermanagement. We kunnen mooie adelbrieven voorleggen inzake Software-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en device management.

Onze bewezen expertise in mobiliteitsmanagement omvat een toonaangevende samenwerking met vooraanstaande technologische spelers als Sybase, een SAP-bedrijf.

Allesomvattend, reactief, flexibel

Onze oplossing Managed Mobility is een integrale dienst die u in staat stelt uw mobiliteitsbehoeften eenvoudig en effectief te beheren.

Wij helpen u:

  1. Uw mobiele portfolio beter te begrijpen en te beheren
  2. De kosten voor implementatie te beperken door toezicht uit te oefenen op investeringsuitgaven
  3. Sneller rendement op uw investering te verwezenlijken
  4. Voordeel te doen bij verminderde complexiteit en risico's
  5. Mobiele oplossingen sneller te implementeren

Een 360°-benadering van mobiliteitsbeheer

Van de initiële dienstimplementatie tot reprovisioning en buitengebruikstelling: onze aanpak omvat de gehele levenscyclus in het snel evoluerende landschap van mobiliteitsdiensten. Wij zetten onze diensten met betrekking tot de applicatielevenscyclus in om u te helpen uw gehele mobiliteitsportfolio te beheren. Onze benadering is gericht op applicatiekwaliteit en productiviteit, en voorkomt potentiële duplicaten of lacunes.


In samenwerking met alliantiepartners verlenen wij een integrale mobiele infrastructuur die aangekocht kan worden op maandelijks terugkerende basis. De dienst Managed Mobility groeit samen met het mobiele ecosysteem, en maakt gebruik van recente verschijnselen zoals cloud en Bring Your Own Device (BYOD).

todo todo