Mobiele strategie

Mobiele strategie

Bedrijven hebben nood aan een routekaart om met succes te profiteren van mobiele technologie en het evoluerende gebruikersgedrag. Wij helpen u om uw mobiele strategie te bepalen, implementeren en ondersteunen, zodat u de toekomst met vertrouwen tegemoet kunt gaan.

Expertise in het ontwerp van mobiele oplossingen

Wij hebben reeds onze strepen verdiend inzake strategie en transformatie voor onze klanten. Om zijn concurrenten voor te blijven, vroeg de Nederlandse Rabobank onze experts om een oplossing die de klanten in staat zou stellen hun bankzaken onderweg te regelen met hun mobiele telefoon.

Wij werkten mee aan de klantenervaring en ondersteunden het project tot de implementatie ervan. Samen lanceerden we met succes de eigen Mobile Virtual Network Operator (MVNO) van Rabobank, en dat in minder dan 6 maanden.

Daardoor kon Rabobank kosten besparen, nieuwe winstmogelijkheden aanboren en zijn distributiekanalen versterken. Het belangrijkste is echter dat het project voor een end-to-end klantenervaring van topkwaliteit heeft gezorgd, in overeenstemming met de AAA-rating van de bank.

Ga verder dan mobiele functies en eigenschappen

Een allesomvattende mobiele strategie heeft niet alleen aandacht voor eigenschappen en functies, maar ook voor de manier waarop uw klanten en werknemers mobiele technologieën werkelijk gebruiken. Onze experts helpen u:

  1. Het totaalbeeld te zien. Wij beschikken over de brede en diepgaande kijk die nodig is om trends snel te onderkennen en ideeën van wereldwijde partners ten volle in te zetten
  2. Een richting te kiezen die naar een complete transformatie van uw bedrijfsprocessen toewerkt. Dit stelt u in staat om sneller te innoveren, uw huidige bedrijfsbehoeften te realiseren en een veilig fundament voor de toekomst te bouwen.

Nauwe samenwerking voor een duidelijk omlijnde mobiele strategie

Door middel van methodieken op het gebied van mobiele strategie en eigen materialen, zoals onze Enterprise Mobility Benchmarking-tool, werken wij met u samen om:

  1. Te ontdekken waar u zich bevindt op uw evolutie inzake mobiele strategie. Weten waar u bent is een onmisbare stap om te bepalen waar u heen gaat
  2. Te helpen consensus op te bouwen in uw organisatie en teams aan te zetten om het succes van de mobiele transformatie te ondersteunen
  3. Een relevante strategie te bepalen door uw specifieke bedrijfsbehoeften te onderzoeken
  4. Een veilige implementatie te leveren die de grootste positieve gevolgen heeft voor u.

Meester blijven over uw mobiele transformatie

 

Zelfs de meest technisch gesofisticeerde bedrijfs-IT-infrastructuur wordt op de proef gesteld door de mobiliteitseisen die er uit alle richtingen, zowel intern als extern, op worden afgevuurd. De tijd waarin het volstond om oplossingen te ontwerpen voor één specifiek probleem ligt achter de rug. Organisaties moeten vanuit een nieuw, eigentijds kader werken om hun mobiele strategie te ontwikkelen.

Een gepaste strategie inzake bedrijfsmobiliteit is holistisch, wat betekent dat het rekening houdt met de zakelijke, technologische en beheeraspecten van mobiliteit. Wij gaan uit van een volledige lijst van criteria, zodat u een volledige mobiele strategie kunt opstellen en beheren. Op deze pagina kunt u onze gids in verschillende formaten downloaden.

Enterprise Mobility Benchmark-tool

Er gaat geen dag voorbij zonder dat de media het hebben over nog maar eens een mobiele ontwikkeling of een app store die de zoveelste download viert. Het begon als een straaltje maar is ondertussen uitgegroeid tot een stroom, die in de eerste plaats aangedreven wordt door bedrijfsopportuniteiten. Maar welke richting gaat u uit, en zal de mobiliteitstransformatie van uw bedrijf de komende drie jaar steeds van een leien dakje lopen?

Om deze vraag te beantwoorden moet een aantal essentiële succesfactoren en -kwesties worden onderzocht, en hoewel deze afzonderlijk kunnen worden bestudeerd, zijn ze alle ongetwijfeld onderling verbonden en afhankelijk van elkaar. Enterprise Mobility Benchmark van Sogeti helpt u om de kritische domeinen te onderzoeken en zo voor een gezonde m

todo todo