Online Solutions

Online oplossingen

Online- en weboplossingen staan in het middelpunt van veel hedendaagse bedrijven. Om de aandacht te trekken is er meer nodig dan een website. Bedrijfsgerichte oplossingen die bedoeld zijn om kernproducten en -diensten digitaal te leveren, moeten heel aantrekkelijk zijn en een rijke, samenhangende ervaring bieden in alle kanalen.

Wij combineren de creativiteit van een digitaal bureau aan vakkundigheid inzake systeemintegratie. We leveren:

 1. E-commercewebsites die mikken op een optimale klantenervaring
 2. Beheeroplossingen voor webinhoud
 3. Intranetoplossingen die gekenmerkt worden door sociale samenwerking
 4. Creatieve integratie van sociale media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Youtube


... en alle geleverde diensten kunnen in reactieve, dynamische en naadloze omnichannel-oplossingen vertaald worden die op alle apparaten en schermgrootten beschikbaar zijn.

Onze diensten

Enkele van onze diensten inzake online oplossingen:

Online strategie
Opportuniteiten en methoden bepalen om verbonden klanten te bereiken en de activiteiten van mobiele werknemers te optimaliseren.

Gebruikerservaring en ontwerp
De kwaliteit van de gebruikerservaring kan het verschil betekenen tussen een klant, werknemer of partner aantrekken, houden of verliezen. Bedrijven horen de gebruikerservaring in het centrum van elke digitale transformatie te plaatsen. Wij koppelen UX/UI-ontwerpvaardigheden aan het talent om functies strak te integreren in de bedrijfsdoelen en in front- en back-end hardware- en softwareplatformen.

Ontwikkeling
Webontwikkeling, architectuur, systeemintegratie, personalisatie en implementatie op maat van uw online behoeften.

Testing
Een volledig scala van testingoplossingen met aandacht voor functionaliteit, compatibiliteit, bruikbaarheid, prestaties en beveiliging, en dat ter plaatse of via ons Testing Center of Excellence.

Beveiliging
Van de juiste beveiligingsarchitectuur bepalen en implementeren tot de kwetsbare en zwakke punten in uw beveiliging aanduiden.

todo todo
contact
 • Djoy Billiet
  Djoy Billiet
  Operations Manager Digital
  +32 (0)2 708 11 11