Flexible Workplace

Op afstand beheerde infrastructuur

Onze diensten inzake op afstand beheerde infrastructuur zorgen voor aanzienlijke besparingen in IT-uitgaven en bieden een snellere, flexibelere dienst voor de betrokkenen in uw bedrijf.

De infrastructuur en applicaties van bedrijven moeten 24 uur per dag en 7 dagen per week efficiënt werken en beschikbaar zijn. In het huidige economische klimaat wordt er veelvuldig in budgetten geknipt, terwijl de behoeften en complexiteit exponentieel groeien. 

Met meer dan 40 jaar ervaring inzake infrastructuurbeheer hebben we de best practices van onze groep en sector in onze globale organisatie toegepast om ervoor te zorgen dat onze klanten een snelle aanname kunnen genieten.

Op afstand beheerde infrastructuur biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele oplossingen inzake infrastructuurbeheer, zoals procesverbeteringen; snellere, flexibelere dienstverlening; kleiner risico op IT-uitval; en 30% minder operationele kosten.

Onze oplossing inzake op afstand beheerde infrastructuur omvat:

 1. Duidelijke, flexibele contracten met prijzen per werkeenheid, waarmee de bedrijfsbehoeften en kosten op elkaar worden afgestemd
 2. Een allesomvattend dienstenportfolio van wereldschaal over het gehele infrastructuurspectrum, een toonbeeld van end-to-end bekwaamheid
 3. Geïntegreerd governance- en dienstenbeheer, met uitmuntende procesmaturiteit en harmonisatie van bedrijf en IT
 4. Incident-, probleem- en veranderingsbeheer, in overeenstemming met het ITIL standaard proceskader 
 5. Klanteninfrastructuur, met inbegrip van operating system, database, ERP, opslag, netwerk en beveiliging, 24x7 beschikbaar en actief
 6. 'Shift-left'-strategie voor grotere proactieve interventie

Sogeti iRIM, steeds een stap voor

iRIM van Sogeti is een schaalbare, geïndustrialiseerde en kostenefficiënte oplossing voor IT-infrastructuurbeheer op maat van uw prioriteiten, namelijk innoveren met aandacht voor het budget en bedrijfscontinuïteit verzekeren op de hoogst denkbare dienstniveaus. Meer informatie.

todo todo
contact
 • Mark Van Rafelghem
  Mark Van Rafelghem
  Operations Manager Infrastructure/ Cloud
  +322 722 12 45