Remote Infrastructure Management

iRIM

Industrialized Rightshore Infrastructure Management (iRIM) is een modulaire benadering van infrastructuur op afstand beheren die industrialisatie gebruikt om de productiviteit aan te drijven.

Snelgroeiende bedrijven hebben nood aan ondersteuning voor IT-infrastructuur die betrouwbaar en altijd beschikbaar is. IT-infrastructuur is niet langer een uitgavenpost, maar een business driver. Tegenwoordig komt het er voor CIO's op aan om een SLA-gerichte doch flexibele strategie inzake IT-infrastructuurondersteuning te gebruiken die kostenefficiënt, veilig en in lijn is met de dynamische bedrijfsprioriteiten.

Sogeti iRIM, steeds een stap voor

iRIM van Sogeti is een schaalbare, geïndustrialiseerde en kostenefficiënte oplossing voor IT-infrastructuurbeheer op maat van uw prioriteiten, namelijk innoveren met aandacht voor het budget en bedrijfscontinuïteit verzekeren op de hoogst denkbare dienstniveaus. Als toonbeeld van de end-to-end bekwaamheid van Sogeti omvat het iRIM-portfolio diverse essentiële diensten over het gehele spectrum van infrastructuurondersteuning.

 

Met de gewaarborgde flexibiliteit van catalogusgebaseerde diensten, snellere onboarding en kortere transities, krachtige beveiligingsprocessen en een lagere totale cost of ownership, ligt iRIM mijlenver voor op traditionele, monolithische contracten.

 1. Continu proactief toezicht en dienstondersteuning
 2. Stabiele en schaalbare diensten met mogelijkheid om te betalen in functie van gebruik
 3. Onafhankelijk van technologie en tools
 4. Catalogusgebaseerde standaardisatie van diensten
 5. Globale dekking door ervaren en gediplomeerde experts
 6. Korte, naadloze transitie
 7. Beweeglijke en niet-intrusieve ondersteuning

Voornaamste voordelen van iRIM

 1. Bewezen voordeel inzake kosten: Onderlinge en geoptimaliseerde processen van het Rightshore-model maken aanzienlijke besparingen mogelijk.
 2. Operationele efficiëntie: Dankzij een standaard dienstencatalogus en de best practices in de sector inzake infrastructuuroptimalisatie en -automatisering, verleent iRIM beweeglijkheid en stabiliteit aan uw IT-infrastructuurdiensten.
 3. Flexibiliteit en schaalbaarheid: iRIM biedt een flexibel en schaalbaar model met betaling in functie van gebruik en snelle opstart, wat u in staat stelt om diensten te implementeren conform uw bedrijfsbehoeften.
 4. Verhoogde veiligheid en niet-intrusieve levering: iRIM sluit aan bij de best practices inzake informatie-, fysieke en netwerkbeveiliging. Bovendien behoudt de klant de controle dankzij de niet-intrusieve benadering van Sogeti. Voortdurende verbetering: permanente procesverbetering en frequente dienstoptimalisatie zijn inherent aan iRIM
 5. Transparantie: Onze service level agreements (SLA's) zijn transparant, consistent en voorspelbaar

Waarom Sogeti?

 1. Met meer dan 25 jaar ervaring en 16.000 experts leveren wij infrastructuurbeheerdiensten op afstand aan meer dan 500 klanten. Onze experts staan voor u klaar, zowel in uw lokale markt als wereldwijd
 2. Wij ondersteunen op afstand meer dan 1,25 miljoen eindgebruikers en 45.000 Unix-, Wintel- of Linux-servers. Daarnaast beheren we meer dan 30 Petabytes opslagruimte, 162.000 netwerkapparaten en maar liefst 100.000 databases.
 3. Ons iRIM-center biedt een unieke en op samenwerking gebaseerde klantenervaring bij alle dienstovereenkomsten.

Sogeti iRIM waarborgt een veilig en betrouwbaar infrastructuurlandschap aan geoptimaliseerde kosten, terwijl uw rendement op investering gemaximaliseerd wordt. Daardoor kunt u zich concentreren op innovatie en business alignment terwijl wij uw IT-infrastructuur industrialiseren.

todo todo
contacts
 • Mark Van Rafelghem
  Mark Van Rafelghem
  Operations Manager Infrastructure/ Cloud
  +322 722 12 45