Agile Testing

Agile Testing

Tal van organisaties overwegen om van een planmatige benadering ten aanzien van de levenscyclus van softwareontwikkeling over te stappen naar agile ontwikkeling, of hebben dit reeds gedaan.

Het World Quality Report van Sogeti, Capgemini en HP wijst er bovendien op dat veel bedrijven al agile methoden toepassen of van plan zijn om dit in de nabije toekomst te doen. Sogeti en zusterbedrijf Capgemini verlenen een waaier van agile diensten en hebben diverse organisaties vergezeld op hun migratie naar agile.

Onze diensten met betrekking tot agile:

Agile advies en opleiding 
Wij hebben een ruim aanbod allesomvattende opleidingsworkshops en beoordelingsprogramma's voor consulenten. Onze ervaren adviseurs werken met u samen om uw noden te bepalen en stellen een gedetailleerd verslag op aangaande uw gereedheid voor agile, domeinen waar ingrepen nodig zijn en een actiestrategie op maat.

Agile softwareontwikkeling 
Wij ontwikkelen applicaties bij u ter plaatse of in onze kantoren en leveren zowel lokaal als globaal.

Agile Testing 
Wij beschikken over een toegewijd team van testing- en QA-professionals die ervaring hebben met diverse agile projecten en bekwaam zijn in de volgende gebieden: Agile teststrategie, agile testbenaderingen, exploratief testen, niet-functionele testen (prestatietests, belastingtests etc), testautomatisering en nog veel meer. 

todo todo
contact
  • Djoy Billiet
    Djoy Billiet
    Operations Manager Digital
    +32 (0)2 708 11 11