Mobile Testing

Mobile Testing

Sogeti is een wereldleider in testing en de ontwikkeling van mobiele applicaties. Wij leveren methodieken en oplossingen inzake mobile testing om ervoor te zorgen dat de mobiele oplossing de bedoelde bedrijfswaarde oplevert. We bieden zorgvuldig afgestemde testingdiensten voor mobiele applicaties aan met ondersteuning van onze beproefde en in de sector hoog aangeschreven testbenadering TMap NEXT®, en zijn op die manier in staat om uw organisatie mogelijkheden voor mobile testing te leveren via ons Mobile Testing Center of Excellence.

Mobile testing staat in het middelpunt van bedrijfsgerichte initiatieven in tal van bedrijven en organisaties. Zorg ervoor dat u terdege voorbereid bent en beschikt over met sterkste, meest ervaren team.

Wij verstrekken organisaties een volledig scala van testingdiensten voor mobiele applicaties.

TMap® NEXT voor mobiele applicaties: Een gestructureerde aanpak voor mobile testing 

Al onze diensten inzake mobile testing steunen op TMap NEXT®, een testingbenadering die in de sector algemeen erkend wordt.

Wij hebben TMap NEXT® zo aangepast dat het mobile testing optimaal ondersteunt.

De testmethodiek TMap NEXT® for Mobile kan in diverse contexten worden gebruikt. Het concept kan worden aangepast aan uiteenlopende klanten, omstandigheden en ontwikkelingsmethodes. Dit is nuttig in de context van mobiele applicaties, omdat ontwikkelingsprocessen voor mobiele applicaties vaak agile zijn, met een korte time-to-market. TMap NEXT® for Mobile kan tevens in diverse omgevingen worden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld bij projecten bij de klant ter plaatse worden ingezet, maar ook in onze eigen Mobile Testing Centers of Excellence. Het kan aangewend worden in een agile ontwikkelingsproces, maar ook in watervalprojecten.

De testbenadering TMap NEXT® for Mobile garandeert het juiste evenwicht tussen risico's, resultaten en kosten. U kunt bij ons terecht voor bedrijfsgerichte mobile tests die gericht zijn op de kernaspecten die waarde creëren voor uw bedrijf.

todo todo
contact
  • Djoy Billiet
    Djoy Billiet
    Operations Manager Digital
    +32 (0)2 708 11 11