Testing Academy

Testing Academy

Onze toonaangevende Testing Academy biedt de beste online training aan alle professionele testers in de wereld van Sogeti en Capgemeni.

Als wereldleider in bedrijfsgerichte quality assurance en testingdiensten tracht Sogeti voortdurend de vaardigheden van zijn team van 12.000 internationale en toegewijde testexperts over heel de wereld te verbeteren. In dat kader zorgen we voor de beste opleidingen en professionele ontwikkelingsstrategieën die er bestaan, op basis van ons eigen 'thought leadership'.

Met testers in landen van India, over Europa, tot de VS is het belangrijk om elke leermogelijkheid voor zo veel mogelijk medewerkers tegelijk toegankelijk te maken, zonder de dienst voor onze klanten te verstoren. Daarom ontwikkelde Sogeti zijn Testing Academy, een specifieke oplossing die de internationale testinggemeenschap van Sogeti een intensief en synchroon online opleidingsprogramma biedt. Op die manier kunnen testingprofessionals van Sogeti overal ter wereld 'virtueel' deelnemen door zich aan te melden terwijl ze zich thuis, bij de klant, op de kantoren van Sogeti of zelfs in het plaatselijke café bevinden.

Onze Testing Academy trekt testingdeskundigen van over de hele wereld naar ons bedrijf omdat wij onze kunde op het gebied van testing en quality assurance voortdurend aanscherpen ten dienste van onze klanten.

todo todo
contact
  • Marie Martens
    Marie Martens
    Recruitment Officer
    +32 (0)2 538 92 92