Partnerschap met HP

Partnerschap met HP

In de hedendaagse bedrijfswereld hangt succes af van IT-systemen die processen gestroomlijnder laten verlopen en flexibeler maken. Samen met HP en Capgemini levert Sogeti oplossingen inzake testing en quality assurance die ervoor zorgen dat uw bedrijf uw IT-systemen optimaal kan benutten. 

Een succesvolle samenwerking

Ons sterke partnerschap met HP levert waardevolle middelen en kennis op. Samen met HP en Capgemini brengen wij jaarlijks het World Quality Report uit, een diepgaand wereldwijd onderzoek naar QA-testing van bedrijfsapplicaties. Het informeert onze klanten over de laatste nieuwe trends in het levenscyclusmanagement van applicaties: kwaliteit, methodiek, tools en processen.

Zorg voor innovatieve softwareoplossingen

Samen bieden Sogeti, Capgemini en HP u kostenefficiënte en bedrijfsgerichte QA- en testingdiensten. We gebruiken testingproducten van HP, zoals Application Lifecycle Management (ALM), Quality Center, Performance Center en Application Security Center om u te helpen:

 • Time-to-market in te korten
 • In te spelen op veranderende bedrijfsbehoeften
 • De kwaliteit te verbeteren
 • Het risico op IT-uitval te verkleinen
 • De operationele efficiëntie te verhogen
 • Meer waarde te halen uit IT-investeringen

Wij geven u bedrijfsgerichte IT-oplossingen

De door ons beheerde Testing Center of Excellence (TCoE) oplossing combineert de gezamenlijke deskundigheid van Capgemini en Sogeti inzake testing. In combinatie met de ALM-technologie van HP helpt het bedrijven bij het standaardiseren en optimaliseren van de kwaliteit van applicaties, en zorgt het ervoor dat ze meer halen uit hun huidige QA-middelen. Download ons witboek - Testing Center of Excellence: The power of centralization and standardization – en onze brochure - When testing gets better, business runs smoother: Discover the benefits of a Testing Center of Excellence.

Onze benadering inzake software-QA is gestoeld op de TMap® Accelerator voor Quality Center, de beste in zijn klasse. Deze speciaal ontwikkelde plug-intool koppelt de TMap NEXT® gestructureerde testmethodiek van Capgemini en Sogeti aan HP Quality Center, een toonaangevend platform voor kwaliteitmanagement. De TMap® Accelerator voor Quality Center stelt u in staat om testprocedures te verbeteren door middel van bedrijfsgericht testbeheer en regelmatige reporting. Lees onze brochure.

todo todo
contact
 • Mark Buenen
  Mark Buenen
  Head of Global Digital Assurance and Testing
  +31 6 55 82 29 66