Alliantie met IBM

Alliantie met IBM

De expertise en het innoverend vermogen van Sogeti, gecombineerd met de kwalitatief hoogstaande, toonaangevende open software- en hardwaretechnologieën van IBM leveren klanten een allesomvattend portfolio op van diensten en oplossingen op maat van specifieke bedrijfsdoelen.

Meer dan 3.000 professionals bij Sogeti hebben een opleiding met betrekking tot de software en hardware van IBM genoten. IBM en Sogeti leveren voortdurend succesvolle IT-oplossingen aan klanten in tal van sectoren, zoals de financiële en openbare sector, nutsbedrijven, automobielindustrie, luchtvaart, chemische industrie en elektronische sector. Wij zijn op alle gebieden IBM-experts:  

 Sogeti IBM solutions

Een krachtige combinatie

De gedecentraliseerde, lokale structuur van Sogeti, onze zakelijke benadering en ons bewezen vermogen om snelle, flexibele oplossingen met een meerwaarde te bieden, zorgen ervoor dat wij probleemloos aan de behoeften van uw bedrijf kunnen tegemoetkomen. IBM biedt een complete, open en normengebaseerde technology stack.

De Centers of IBM Excellence van Sogeti

In Spanje, Zweden, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten heeft Sogeti Centers of Excellence die een toonbeeld zijn van de gezamenlijke oplossingen van IBM en Sogeti, en die klanten een manier bieden om een beroep te doen op experts ter zake die onderlegd zijn in de mogelijkheden en het aanbod van zowel Sogeti als IBM. Deze centra koppelen de leveringstools en de deskundigheid van Sogeti inzake bedrijven, applicaties en processen aan de SOA software- en middlewareoplossingen en -diensten van IBM.

Veelgeprezen expertise

 

IBM Premium partner

todo todo
contact
  • Cedric Derom
    Cedric Derom
    Expert leader BI
    +32 (0)2 538 92 92