Alliantie met Microsoft

Alliantie met Microsoft

Sogeti is een erkende Microsoft Alliance Partner die geaffilieerd is met het Microsoft Partner Network. De bijzondere alliantie met Microsoft geeft Sogeti unieke inzichten en toegang tot gespecialiseerde middelen van Microsoft, zoals belangrijke IP van Microsoft Consulting Services. Deze middelen stellen ons in staat om uw bedrijfsproces en prestaties op een kostenefficiënte manier te verbeteren.

 Alliance Overview Graphic

Hoogopgeleide en erkende experts over het gehele Microsoft platform

Sogeti stelt alles in het werk om aan de hoogste normen inzake opleidingen en expertise van het Microsoft Partner Program te voldoen. Globaal hebben we dit engagement bewezen door de status Microsoft Partner Gold Competency te verwerven in 12 specifieke focusgebieden. 

De Centers of Microsoft Excellence van Sogeti

Sogeti beschikt over Centers of Excellence die een toonbeeld zijn van de gezamenlijke oplossingen van Microsoft en Sogeti, en die klanten een manier bieden om een beroep te doen op experts ter zake die onderlegd zijn in de mogelijkheden en het aanbod van zowel Sogeti als Microsoft. Deze centra koppelen de leveringstools en de deskundigheid van Sogeti inzake bedrijven, applicaties en processen aan de software- en middlewareoplossingen en -diensten van Microsoft.

Enkele specifieke Centers of Excellence zijn Windows Deployment, Windows Azure en Collaboration met SharePoint-oplossingen.

 


Prijzen en lof voor Sogeti 

Sogeti is de afgelopen jaren meermaals verkozen tot Microsoft Partner of the Year.

 

 Microsoft competencies

todo todo
CONTACT
  • Archana Sridhar
    Archana Sridhar
    Senior Manager, Business Development, SMART Workspace
    +32(0) 496 57 44 37