Partnerschap met Oracle

Partnerschap met Oracle

Als onderdeel van de Capgemini Group is Sogeti een van de weinige Diamond Partners in het Oracle Partner Network. Sogeti heeft ervoor gekozen om met name in 3 domeinen samen te werken met Oracle: BI/BA - Big data, testing en infrastructuurdiensten – Engineered systems.

De technische deskundigheid van Sogeti en de vertrouwensrelatie met zijn klanten zorgt in combinatie met de applicaties en technologieën van Oracle voor een uniek partnerschap dat bedrijven in staat stelt hun activiteiten met minder kosten efficiënter, flexibeler en doeltreffender te maken. Als Diamond Partner heeft Capgemini Group (Sogeti en Capgemini) uitgebreide en aangetoonde expertise in het implementeren van Oracle-software en het helpen van onze gemeenschappelijke klanten over de hele wereld om sleuteltechnologieën te benutten die groei en bedrijfssucces aandrijven.

Aangezien Sogeti zich voornamelijk richt op technologie en testing, heeft het 3 focusgebieden gekozen bovenop de standaard interessegebieden, namelijk DBMS, ontwikkeling van applicaties en middleware.

BI/BA – BIG DATA

Business Intelligence/Business Analytics is een belangrijk aandachtsgebied in de toekomststrategie van Sogeti. De expertise die we in de loop der jaren in diverse activiteitensectoren hebben opgebouwd, gecombineerd met het onderzoek dat wij verrichten aangaande Big Data, stelt Sogeti in staat om klanten te adviseren en bij te staan in het zo expliciet mogelijk benutten van hun data.

Samen met deze vakkundigheid biedt de snelle en betrouwbare technologie die Oracle in het kader van ons partnerschap levert een unieke uitgangspositie om snel aan de slag te gaan en data op een flexibele manier te gebruiken.

INFRASTRUCTUUR - ENGINEERED SYSTEMS

De unieke benadering die Oracle gebruikt om 'engineered systems' te bouwen en toe te passen, sluit naadloos aan bij onze inspanningen om klanten betrouwbare, snelle en voordelige infrastructuuroplossingen te bieden.

Sogeti was een van de eerste SI's die Exadata-systemen installeerde. Oracle stelt deze ervaring op prijs. Engineered systems werden in uiteenlopende gebieden verder ontwikkeld, steeds met aandacht voor efficiëntie en optimale prestaties tegen minimale kosten.

TESTING

Oracle heeft Sogeti en Capgemini gekozen als strategische testingpartner. Onze unieke, bedrijfsgerichte en gestructureerde benadering inzake testing stelt onze klanten in staat om Oracle-applicaties op een kwalitatief hoogstaande manier te implementeren, en dat voordeliger en met een kortere time-to-market. 

  • Capgemini/Sogeti ontving in september 2011 de Oracle Partner Network Specialized Global Applications Partner of the Year Award. Deze prijs is een erkenning voor de rol van Capgemini en Sogeti als vooraanstaande en vernieuwende technologiepartner voor Oracle Applications.
  • Onze testmanagementbenadering TMap® is geïntegreerd in Oracle Application Testing Suite, een onderdeel van het pakket Oracle Enterprise Manager, producten voor het kwaliteitsbeheer van applicaties.
  • De Application Testing Suite van Oracle is een geïntegreerde oplossing voor testmanagement en functionele en belastingstests waarmee applicaties en de onderliggende infrastructuur ervan grondig kunnen worden getest, zodat optimale kwaliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid worden gegarandeerd voorafgaand aan de implementatie.

ONS PARTNERSCHAP IS GEBASEERD OP MEER DAN 30 JAAR IT-ERVARING VAN SOGETI EN DE BETROUWBARE TECHNOLOGIE VAN ORACLE

DOWNLOADS

Download ons gemeenschappelijke witboek: Taking a Professional Approach to Application Quality Management – Building in reliability and avoiding the risks

Lees meer over de TMap®-integratie van Sogeti met Oracle Application Testing Suite


todo todo
Contact
  • Jean-Marc Gaultier
    Jean-Marc Gaultier
    Global Channels and Alliances Leader
    +1 703 286 32 84