Know-how

Know-how

Sogeti is een vooraanstaande leverancier van technologie en softwaretesting, gespecialiseerd in applicaties, infrastructuur en ingenieursdiensten. Sogeti biedt geavanceerde oplossingen op het vlak van testing, business intelligence en analytics, mobiele en cloudoplossingen, en diensten op het vlak van cybersecurity. Dat doet het door methodes van wereldklasse te koppelen aan zijn globale leveringsmodel Rightshore®. Sogeti kan rekenen op meer dan 20.000 professionals in 20 landen en beschikt over een sterke lokale aanwezigheid op meer dan 100 locaties in Europa, de VS en India.

Op een flexibele manier levert Sogeti een groot aantal diensten en methoden. We beschikken over een uitgebreide expertise in technologie, planning en projectmanagement, en dat in alle fasen van de technologische ontwikkelingscyclus:

  • Ontwerp: technologische evaluatie, IT-architectuur, business cases, studies, requirement specifications
  • Opbouw: ontwikkeling, systeemintegratie, uitrol
  • Ingebruikname: applicatiemanagement, infrastructuurmanagement, cloud services

Daarbij kunt u rekenen op een contractuele relatie met oog voor uw belangen.

U kunt kiezen voor een contract met vaste prijs, waarbij we gedurende een bepaalde periode en voor een forfaitair bedrag de dienst van uw keuze leveren. Zo houdt u volledige controle over uw uitgaven. We zijn bereid om Service Level Agreements (SLA's) te onderschrijven waarmee u de diensten die u behoeft kunt beheren. Voor optimale flexibiliteit stellen wij middelen ter beschikking op basis van time and means.

Duurzame resultaten voor uw bedrijf creëren

 

Het is ons doel om u te helpen:

Doe meer met minder – Technologie gebruiken om de efficiëntie te verbeteren, kosten te drukken en ROI te maximaliseren


Laat uw bedrijf groeien – Geef uw bedrijf competitieve voordelen om de inkomsten te verhogen, zonder IT-kopzorgen


Word beweeglijker en flexibeler – Speel snel in op veranderingen en sta klaar om nieuwe mogelijkheden te benutten


Innoveer zonder torenhoge risico's – Maak optimaal gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen zonder de workflow te verstoren

Leer ons kennen

Innovatie in het hart van ons bedrijf

Sogeti heeft een gedecentraliseerde en ondernemende aanpak die medewerkers de ruimte biedt om te werken in een informeel internationaal netwerk. Sogeti is niet alleen een expert in hightech-engineering en IT-diensten, maar ook de oprichter van het onderzoekslaboratorium SogetiLabs, dat onze grootste deskundigen laat samenwerken aan wat ze het liefst doen: klanten helpen om van IT (Information Technology) over te stappen naar BT (Business Technology), en op die manier de kloof tussen bedrijfsmanagement en IT-management te dichten. Daarnaast is er het trendlaboratorium VINT (Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie), dat de implicaties en effecten van nieuwe technologieën voor bedrijven en het dagelijks leven onderzoekt. Sinds zijn oprichting in 1994 heeft VINT niet alleen talloze evenementen georganiseerd, maar ook een groot aantal boeken gepubliceerd die in vele talen werden vertaald. 

 

 

 

todo todo
contact
  • Hubert Beaucarne
    Hubert Beaucarne
    Director Sogeti Belgium
    +32 (0)2 538 92 92