Offshore levering

Offshore levering

Met experts in uw lokale en wereldwijde markt garandeert onze offshore methode de juiste levering voor uw bedrijf. Uw bedrijf is uniek en Sogeti bewijst elke dag opnieuw dat het over de ervaring en globale slagkracht beschikt om een leveringsplan op maat van uw behoeften op te stellen. We noemen het: het Rightshore®-model.

De lokale en globale experts van Sogeti werken nauw met u samen om het voordeligste pakket van leveringsopties samen te stellen voor de specifieke behoeften van uw bedrijf. Het resultaat is de juiste levering om uw bedrijfsdoelen te realiseren. Ons Rightshore®-model helpt u om projecten snel tot een goed einde te brengen en uw investering zo goed mogelijk te laten renderen.

Ons globale leveringsmodel is schaalbaar naargelang uw behoeften, ook als het om kleine, minder complexe projecten gaat, en kan makkelijk afgestemd worden op een cyclische vraag.

We zijn ons ervan bewust dat projecten vaak op heel korte termijn moeten worden opgestart en voltooid. Ons globale bereik garandeert de meest efficiënte levering. Meer nog, projecten kunnen van start gaan in amper 1 tot 2 weken, een groot verschil met andere leveranciers, die doorgaans 30-60 dagen nodig hebben.

De lokale, on-site accountmanagers van Sogeti zorgen voor een vlotte en persoonlijke communicatie, en volledige controle over uw levering. Deze benadering voorkomt niet alleen de culturele verschillen en moeilijkheden waarvan sprake bij sommige andere leveranciers, bovendien stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat u na afloop van het project tevreden bent.

Als onderdeel van de Capgemini Group kent onze offshore capaciteit een voortdurende groei. In India alleen kunnen wij rekenen op meer dan 42.000 bekwame consultants die stuk voor stuk deel uitmaken van efficiënte teams met een indrukwekkend leveringsvermogen. Denk maar aan onze diverse Centers of Excellence, zoals mobile apps, mobile testing en testing om er maar enkele te noemen.

Welkom bij Sogeti India

 

todo todo
CONTACT
  • Girish Wardadkar
    Girish Wardadkar
    CEO, Sogeti India/Global Head of Delivery & Offshore Services
    +91 750 619 88 20